Προστάτεψε το "σπίτι" σου

Ενίσχυσε την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και των επιπτώσεων τους για την ευημερία και καλύτερη ποιότητα ζωής των σημερινών και μελλοντικών γενεών

Εταιρική Ευθύνη

Είστε υπεύθυνος εταιρείας ή οργανισμού που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο πρόγραμμα του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου ενάντια στις Δασικές Πυρκαγιές? Επικοινωνήστε μαζί μας!

371637C1-AACF-4C65-8E68-D50446867E24

0 %

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τον στόχο μας!

clients-trust

0 Δωρητές

Αναδείξτε την δυναμική του Οργανισμού σας και των ανθρώπων που τον στηρίζουν!

0

Εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας στηρίζοντας αυτό τον σκοπό!

Συμμετοχή

Σκοπός μας είναι η ενίσχυση για την μάχη ενάντια στις Δασικές Πυρκαγιές αλλά και στις ανυπολόγιστες ζημιές που έχουν προκαλέσει. Συμπληρώστε την πιο κάτω Αίτηση με τα στοιχεία της εταιρείας σας για να υποβάλετε αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληρφορίες καλέστε μας στο +357 22 805541 or στείλτε μας μήνυμα.

Προσφορά οικονομικής ή/και υλικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών (πρόληψη και καταστολή) ή των συνεπειών τους (έργα μεταπυρικής αποκατάστασης καμένων περιοχών, πχ αντιδιαβρωτικά/αντιπλημμυρικά έργα, αναδασώσεις κλπ).

 

Αφιλοκερδής/αλτρουιστική συμβολή της εταιρείας/οργανισμού σας στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος των δασικών πυρκαγιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η πράξη σας θα ευαισθητοποιήσει και άλλους οργανισμούς και έτσι η προσπάθεια θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική και παραγωγική.

 

Η εταιρεία/οργανισμός σας θα προβληθεί/διαφημιστεί και θα γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό ως μια εταιρεία κοινωνικά υπεύθυνη που νοιάζεται για το κοινό καλό και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας.

Η αφιλοκερδής συνεισφορά θα προσδώσει ικανοποίηση στο προσωπικό της εταιρείας και παράλληλα θα βελτιώσει τη συνολική εικόνα του οργανισμού. 

 

Η εταιρεία σας μπορεί να συμμετάσχει με τη χορηγία χρηματικού ποσού ή με την προσφορά εξοπλισμού και μηχανημάτων. Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αίτηση Συμμετοχής Εταιρειών